24 prequel-film in de maak

Jack Bauer pic

Als we de geruchten mogen geloven kunnen we binnenkort een 24 (2009) film verwachten. Nadat de scenaristenstaking roet in het eten had gegooid van de producenten, werd het 7de seizoen uitgesteld tot 2009, en dat nadat al 8 afleveringen werden opgenomen. Verwacht werd dat ook de 24-film op de lange baan zou geschoven worden, maar daar zou dus niets van aan zijn. Regisseur Jon Cassar is bezig met de voorbereidingen om nog deze zomer te draaien. In de standalone film zouden we opnieuw een dag in het leven van Jack Bauer zien, en met hem duiken ook Chloë O'Brian en Audrey Raines op.

Maar er is nog meer nieuws. Volgens IFmagazine zouden er ook plannen zijn voor een 2 uur durende 24 tv-film die als inleiding op het 7de seizoen zou dienen. De film zou zich situeren één jaar na seizoen 6, en zou in de herfst van dit jaar op antenne komen in de States.

Ik ben zelf nooit een grote fan geweest van prequels, en al zeker niet van prequels op een tv-serie die niemand al heeft gezien. Maar goed, ik denk dat de makers hebben ingezien dat een sabbat-jaar invoeren misschien geen goed idee is. Voor je het weet is de 24-buzz, als die er nog mocht zijn, verdwenen.

Wat vinden jullie van het prequel news? Good thing or not?

Commentaren

 • Er was voor het vorig seizoen ook een soort prequel-montage van de gebeurtenissen voor seizoen 6. Hopelijk zullen ze nog genoeg fans bijeen kunnen brengen na maandenlange afwezigheid.

 • ben eigenlijk wel curieus. Ik ligt er niet meer zo van wakker als bij het 3e en 4e seizoen, maar Jack Bauer blijft een leuk personage.

 • Misschien zal dit wel voor enige ophelderingen zorgen. Waar is CTU gebleven? Hoe gaat het nu nog met Kim... En waar is MANDY :-p


 • vr 13/06/08 20:33 - De Amerikaanse acteur Jon Voight (69) zal in de zevende reeks van de televisieserie "24" de vijand spelen van hoofdpersonage Jack Bauer.

  Jack Bauer, gespeeld door Kiefer Sutherland (foto onder), is een overheidsagent die probeert om terroristische aanslagen in de Verenigde Staten te voorkomen.
  (AP)

  Volgens de krant "The Hollywood reporter" zal Jon Voight in de zevende reeks een terrorist spelen die Bauer doorheen de afleveringen moet bekampen.

  Het zevende seizoen wordt momenteel gedraaid in Zuid-Afrika.

  Voigt speelde al in een twaalftal films mee, waaronder "Midnight cowboy" (1969) en "Mission impossible" (1996).

  Hij is de vader van actrice Angelina Jolie.

  bron: deredactie.be

De commentaren zijn gesloten.