• 24 Season 7 trailer

  Ik had op deze blog al laten vallen dat Tony Almeida in het 5de seizoen een dodelijke injectie (overdosis van hyoscine-pentothal) kreeg van Christopher Henderson en zo goed als dood op de grond lag. Maar het ontbreken van de stille klok (iets wat geregeld terug komt wanneer een belangrijk personage sterft) deed vermoeden dat hij misschien nog niet helemaal dood was. Wel nu zijn we zeker. Tony is terug voor het 7de seizoen.

  Maar bon, Tony als terrorist?? This is a very long shot. Ik hoop dat er een plausibele reden is. Tony heeft eerder de regels overtreden omdat hij Michelle Dessler wou beschermen. Maar Michelle Dessler stierf in het begin van het 5de seizoen, dus deze piste kunnen ze niet meer bewandelen. Mijn vermoeden is dat de vader van Jack Bauer op één of andere manier hier iets te maken mee heeft. We 'zien' hem ook niet echt sterven. Hij werd achtergelaten op een boorplatform die opgeblazen werd, maar hij kon gemakkelijk nog in het water hebben gesprongen. Misschien is hier wel een blackmail aan de gang, gezien Tony misschien wel de enige man is die Jack Bauer kan uitschakelen...enfin...dit is allemaal puur speculatie.

  Naast de Tony Almeida-kwestie loop ik niet echt van stapel van de eerste beelden. Maar dit zijn uiteraard maar de beelden van de eerste afleveringen, dus wie weet. Gezien de serie wat vertragingen heeft opgelopen door de scenaristen-stakingen zullen we iets langer moeten wachten alvorens de serie on-line staat. I'll keep you in touch. Laat in de commentaren weten wat jullie van de trailer denken.

 • Kiefer Sutherland wast vuile was in de gevangenis

  Kiefer Sutherland pic

  In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht heeft Kiefer Sutherland beslist om nu al aan zijn celstraf te beginnen. Maar de acteur maakt er het beste van. De 48 dagen die hij moet zitten gebruikt hij nuttig, want hij kookt voor de andere gevangenen en hij doet hun was in California's Glendale City Jail.

  Ook is één van Sutherlands taken de vuile lakens van dakloze mensen wassen. Dat is nog maar eventjes een verschil met de behandeling van Paris Hilton tijdens haar periode achter de tralies.

  Een woordvoerder van de gevangenis: "We nemen daklozen onder onze hoede, die in de gevangenis mogen slapen. Kiefer Sutherland moet hun beddegoed wassen. Daar heeft hij rubberen handschoenen bij nodig, want het is geen prettig klusje. Daarom mag hij ook twee keer per dag douchen."

  Een beetje vervelend is het wel, want niet alleen zal Sutherland kerst en oud & nieuw in de gevangenis doorbrengen, ook zijn verjaardag zal hij in de lik vieren, want aanstaande vrijdag wordt hij 41 jaar oud. In januari komt Sutherland weer vrij en kan hij dan volop beginnen aan 24 (2009), de speelfilm gebaseerd op de serie, in gezelschap van Mary Lynn Rajskub (Chloë O Brian) en Kim Raver (Audrey Raines).

 • Kiefer Sutherland voor 48 dag achter tralies

  Kiefer Sutherland heeft een drankprobleem. Maar in vergelijking met andere Hollywoodsterren, die vaak ook nog eens met een wit-gepoederde neus ronddolen, zou dit probleem nog beholpen kunnen worden. Was het niet dat onze Jack Bauer ook geregeld eens stomdronken achter het stuur kruipt en geregeld eens van de weg is gehaald. Nu staat Kiefer hem een celstraf te wachten van 48 dagen. Het was even bang afwachten wanneer hij deze zou moeten uitzitten, maar blijkbaar gaf de rechter hem de kans zijn gevangenisstraf voor 30 maart 2008 te voldoen. Hij zal dus misschien tijdens de kerstperiode niet achter de tralies moeten zitten.

  Kiefer Sutherland

  Op 9 oktober verklaarde hij voor de rechtbank dat hij schuldig was. Ook was Sutherland behoorlijk opgelucht dat de rechter hem naar de Glendale City Jail stuurt, waar hij een privé-cel krijgt. In eerste instantie leek het er op dat hij naar de beruchte Twin Towers gevangenis gestuurd zou worden, waar hij tussen zware criminelen zou komen te zitten…en waarschijnlijk 48 dagen lang de douches gemeden.

  Maar met de celstraf van 48 dagen alleen is Sutherland er nog niet vanaf. Tevens werd hij veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk. Wordt hij binnen vijf jaar opnieuw dronken achter het stuur gepakt, dan zal de straf alsnog nog zwaarder uitpakken. Ook moet Sutherland zich onderwerpen aan een alcohol educatie programma van 18 maanden, waarbij hij in ieder geval zes maanden lang wekelijkse therapiesessies bij moet wonen.