24 Season 7 trailer

Ik had op deze blog al laten vallen dat Tony Almeida in het 5de seizoen een dodelijke injectie (overdosis van hyoscine-pentothal) kreeg van Christopher Henderson en zo goed als dood op de grond lag. Maar het ontbreken van de stille klok (iets wat geregeld terug komt wanneer een belangrijk personage sterft) deed vermoeden dat hij misschien nog niet helemaal dood was. Wel nu zijn we zeker. Tony is terug voor het 7de seizoen.

Maar bon, Tony als terrorist?? This is a very long shot. Ik hoop dat er een plausibele reden is. Tony heeft eerder de regels overtreden omdat hij Michelle Dessler wou beschermen. Maar Michelle Dessler stierf in het begin van het 5de seizoen, dus deze piste kunnen ze niet meer bewandelen. Mijn vermoeden is dat de vader van Jack Bauer op één of andere manier hier iets te maken mee heeft. We 'zien' hem ook niet echt sterven. Hij werd achtergelaten op een boorplatform die opgeblazen werd, maar hij kon gemakkelijk nog in het water hebben gesprongen. Misschien is hier wel een blackmail aan de gang, gezien Tony misschien wel de enige man is die Jack Bauer kan uitschakelen...enfin...dit is allemaal puur speculatie.

Naast de Tony Almeida-kwestie loop ik niet echt van stapel van de eerste beelden. Maar dit zijn uiteraard maar de beelden van de eerste afleveringen, dus wie weet. Gezien de serie wat vertragingen heeft opgelopen door de scenaristen-stakingen zullen we iets langer moeten wachten alvorens de serie on-line staat. I'll keep you in touch. Laat in de commentaren weten wat jullie van de trailer denken.

Commentaren

 • zalig gewoon ben verslaafd aan 24 hoop da het ni stopt na seizoen 7 wat ik heb opgevangen is dat Kiefer getekend heeft tot seizoen 8 hopen da het klopt en Tony daar verschiet ik van da hij de slechte speelt raar afwachten dus jammer dat op de trailer kim ni te zien is of audrey jacks zen vriendin hoop da ze er beiden nog is inkomen want zijn veel nieuw personages jammer

 • Wanneer kunnen we seizoen 7 op het scherm verwachten? In nederland zijn ze steeds enkele maanden eerder. Zo heb ik op RTL5 het hele seizoen (week per week) gezien alvorens het op de Belgiesche tv te zien was.

 • Tony Bad guy???? In season 5 heeft hij een dodelijke injectie gehad van Christopher Henderson.
  Ben benieuwd naar de reden..
  Alle seizoenen zijn goed van 24... Deze lijkt mij toch de beste te worden...

 • Volgens mij bestaat CTU nog wel, maar het is niet meer van de regering. Als je goed naar de trailer kijkt werken Cloe en Bill Chanan voor Tony... Jack werkt voor andere regering instantie...
  Kan niet wachten...... Altijd leuk om te gissen wat er gaat gebeuren..

 • Ik bedoelde in mijn vorige reactie Bill Buchanan...
  De man met grijze haren...
  Ik hoor het wel als jullie er mee eens zijn.

 • weet iemand al wanneer season 7 wordt uitgezonden

 • Jack is eindelijk Back.
  Ik kon niet kijken en heb het dus afgelopen zondag opgenomen. En jawel hoor Murphy's back too.
  Ik heb de eerste 20 minuten gemist !@#!
  Waar zou ik zoiets kunnen vinden?

  Alvast bedankt,
  Frans

 • Heb het gemistt!! wist niet dat het zou beginnen!!
  Waar kan ik het terugkijken?? HELP

  -xxx-

 • Helaas heb ik afgelopen zondag 7 februari 2009 de verkeerde zender geprogrammeerd om de afleveringen 3 en 4 van seizoen 7 op te nemen. Balen. Weet iemand waar je deze aflevering nog kunt zien, op het net op tv?

 • Ook ik heb Zondag gemist en niet op kunnen nemen
  Heeft iemand hem opgenomen?

  dank Steven

De commentaren zijn gesloten.