Kiefer Sutherland wast vuile was in de gevangenis

Kiefer Sutherland pic

In tegenstelling tot wat eerder werd gedacht heeft Kiefer Sutherland beslist om nu al aan zijn celstraf te beginnen. Maar de acteur maakt er het beste van. De 48 dagen die hij moet zitten gebruikt hij nuttig, want hij kookt voor de andere gevangenen en hij doet hun was in California's Glendale City Jail.

Ook is één van Sutherlands taken de vuile lakens van dakloze mensen wassen. Dat is nog maar eventjes een verschil met de behandeling van Paris Hilton tijdens haar periode achter de tralies.

Een woordvoerder van de gevangenis: "We nemen daklozen onder onze hoede, die in de gevangenis mogen slapen. Kiefer Sutherland moet hun beddegoed wassen. Daar heeft hij rubberen handschoenen bij nodig, want het is geen prettig klusje. Daarom mag hij ook twee keer per dag douchen."

Een beetje vervelend is het wel, want niet alleen zal Sutherland kerst en oud & nieuw in de gevangenis doorbrengen, ook zijn verjaardag zal hij in de lik vieren, want aanstaande vrijdag wordt hij 41 jaar oud. In januari komt Sutherland weer vrij en kan hij dan volop beginnen aan 24 (2009), de speelfilm gebaseerd op de serie, in gezelschap van Mary Lynn Rajskub (Chloë O Brian) en Kim Raver (Audrey Raines).

Commentaren

  • Nog niks verteld over die trailer van seizoen 7? Met Tony... .

De commentaren zijn gesloten.