Kiefer Sutherland voor 48 dag achter tralies

Kiefer Sutherland heeft een drankprobleem. Maar in vergelijking met andere Hollywoodsterren, die vaak ook nog eens met een wit-gepoederde neus ronddolen, zou dit probleem nog beholpen kunnen worden. Was het niet dat onze Jack Bauer ook geregeld eens stomdronken achter het stuur kruipt en geregeld eens van de weg is gehaald. Nu staat Kiefer hem een celstraf te wachten van 48 dagen. Het was even bang afwachten wanneer hij deze zou moeten uitzitten, maar blijkbaar gaf de rechter hem de kans zijn gevangenisstraf voor 30 maart 2008 te voldoen. Hij zal dus misschien tijdens de kerstperiode niet achter de tralies moeten zitten.

Kiefer Sutherland

Op 9 oktober verklaarde hij voor de rechtbank dat hij schuldig was. Ook was Sutherland behoorlijk opgelucht dat de rechter hem naar de Glendale City Jail stuurt, waar hij een privé-cel krijgt. In eerste instantie leek het er op dat hij naar de beruchte Twin Towers gevangenis gestuurd zou worden, waar hij tussen zware criminelen zou komen te zitten…en waarschijnlijk 48 dagen lang de douches gemeden.

Maar met de celstraf van 48 dagen alleen is Sutherland er nog niet vanaf. Tevens werd hij veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk. Wordt hij binnen vijf jaar opnieuw dronken achter het stuur gepakt, dan zal de straf alsnog nog zwaarder uitpakken. Ook moet Sutherland zich onderwerpen aan een alcohol educatie programma van 18 maanden, waarbij hij in ieder geval zes maanden lang wekelijkse therapiesessies bij moet wonen.

De commentaren zijn gesloten.