• De teaser-trailer van seizoen 6

    Bij aanvang van elk seizoen is het nu de gewoonte dat de makers van "24" een soort prequel op de 24 uur lanceren, in de zin van een teaser. Zoals jullie al dan niet weten van Dag 5 werd Jack Bauer opgepakt door de Chinese autoriteiten. De 24 teaser season 6 vertelt het verhaal van wat er gebeurde 7 maanden later in het strafkamp. Jack Bauer wordt nog steeds gefolterd voor informatie in verband met spionnen die werkzaam zijn voor de VS. Maar de loyauteit van Jack is te groot en hij zou nog liever sterven dan zijn land te verraden.

    Ondertussen is ook Kanaal Twee wakker geschoten en zullen ze uiteindelijk DAG 5 uitbrengen vanaf 7 januari 2007. Er tevens ook 3 spotjes uit om het seizoen te lanceren. Helaas zullen de meeste fans van de serie ondertussen seizoen 5 al gezien hebben - gezien het al een tijdje te koop is op DVD met NL-ondertitels.

    tv-spot lasagne tv-spot date tv-spot puzzel

  • Geen Ben Stiller en Jennifer Aniston in 24

    Volgens het magazine Hollywood.com zullen acteurs Ben Stiller en Jennifer Aniston geen cameo-rol hebben in het nieuwe 6de seizoen van "24". Volgens producer Joel Surnow zou dat het publiek teveel uit de realiteit brengen.

    Ben Stiller Jennifer Aniston

    Of "24" echt realistisch is heb ik toch mijn vragen bij, maar ik begrijp wel wat de producer bedoelt. Sterren kunnen door hun populariteit, de aandacht iets teveel gaan wegnemen van het drama en de leidende cast, zodat de situatie iets te fake overkomt. Maar ik heb niets tegen het feit van bekende acteurs te casten, maar dan bij voorkeur niet voor een cameo-rol. Peter Weller had een belangrijke functie in Dag 5 en deed het voortreffelijk. Daarnaast denk ik dat acteurs die al in dramatische films hebben gespeeld veel meer "compatibel" zijn met "24", dan acteurs uit het komische circuit.