De teaser-trailer van seizoen 6

Bij aanvang van elk seizoen is het nu de gewoonte dat de makers van "24" een soort prequel op de 24 uur lanceren, in de zin van een teaser. Zoals jullie al dan niet weten van Dag 5 werd Jack Bauer opgepakt door de Chinese autoriteiten. De 24 teaser season 6 vertelt het verhaal van wat er gebeurde 7 maanden later in het strafkamp. Jack Bauer wordt nog steeds gefolterd voor informatie in verband met spionnen die werkzaam zijn voor de VS. Maar de loyauteit van Jack is te groot en hij zou nog liever sterven dan zijn land te verraden.

Ondertussen is ook Kanaal Twee wakker geschoten en zullen ze uiteindelijk DAG 5 uitbrengen vanaf 7 januari 2007. Er tevens ook 3 spotjes uit om het seizoen te lanceren. Helaas zullen de meeste fans van de serie ondertussen seizoen 5 al gezien hebben - gezien het al een tijdje te koop is op DVD met NL-ondertitels.

tv-spot lasagne tv-spot date tv-spot puzzel

Commentaren

  • ik vraag mij af hoe de kijkcijfers zullen zijn, want ik veronderstel toch dat de échte fans zullen afhaken vermits die allemaal de box zullen hebben. Die is ondertussen toch al ruim een maand uit (en je hebt ook geen hinder van die vervelende reklame).

    Wij zitten hier ondertussen over de helft van seizoen 5. (We zitten aan de afl. waar Evelyn Martin haar dochtertje terug heeft en waar - oh oh - blijkt dat President Logan van meer weet). We maken er een gewoonte van disc per disc te bekijken (toch goe voor een uurtje of vier, hé).

    Op naar seizoen 6!!!

  • Trailer ziet er bangelijk uit.
    Is hier trouwens iemand die meedoet aan de on-line 24 quiz ??

  • Ik heb jouw blog goed kunnen gebruiken voor de Kanaal Twee maraton. Alle vragen correct beantwoord. Woehoe !

  • Weet iemand mij te zeggen waar ik ondertiteling (Ndl) kan vinden voor seizone 4 en 5 en hoe ik deze in de DVD steek?

De commentaren zijn gesloten.