DVD Dag 5 is voor binnenkort

24

Kanaal Twee heeft nog steeds geen datum bekend gemaakt voor de uitzending van Dag 5 van "24". En dat is spijtig want binnenkort zullen we de DVD van Dag 5 al kunnen kopen. Op 5 december is de release op Amazon en daarna zal het niet lang meer duren vooraleer deze in de Fnac en Mediamarkt te verkrijgen is voor een slordige 75 euro (de prijs kan verschillen naargelang de winkel) mét Nederlandstalige ondertitels. En voor die prijs moet je echt niet twijfelen dit seizoen aan te schaffen. Als je Dag 5 moet inhalen op Kanaal Twee ben je voor een paar maand zoet en zal iedereen – ook deze blog – al bezig zijn met besprekingen van Dag 6.

Binnenkort, als ik de tijd kan vinden zal ik de rest van de afleveringen bespreken van dag 5. Ik had gewacht op Kanaal Twee om zo niet te spoilen voor diegene die dag 5 nog niet hadden gedownload, maar gezien de zender waarschijnlijk eerst "Prison Break" wil afronden, zal ik niet meer op hen wachten.

De eerste aflevering van Dag 6 (6:00 AM - 7:00 AM) wordt op 14 januari 2007 in de States uitgezonden.

Commentaren

  • Eikels van Ka2. Ik heb me de dvds al besteld bij Mediadis. Gewoon een schande dat ze zo'n topserie op de lange lijst schuiven. Maarja Big Brother is belangrijker... .

  • Ondertussen is het dus zeker dat 24 start op 7 januari! Nog 3 afleveringen en ik ben door seizoen 5!

De commentaren zijn gesloten.