Teaser Trailer Dag 6 van 24

Na de casting van Dag 6 is hier nu ook de eerste teaser-trailer van het nieuwe 24-seizoen. Met een twee minuten durende trailer laat 20th Century Fox de eerste beelden zien van hoe Jack Bauer opnieuw wordt ingeschakeld om het onmogelijke te doen. Met een introductie van Jack Bauer zelf (Kiefer Sutherland) pikt seizoen zes de draad op waar seizoen vijf was gebleven.

Jack Bauer, die gevangen is genomen door de Chinese autoriteiten, wordt verscheept naar Shanghai waar hem een martelsessie te wachten staat. Gelukkig zijn er ook nog terroristen en die troeven de Chinezen af. De 24 uur van seizoen zes beginnen met een aantal aanslagen in Amerika. De eis van de terroristen is de uitlevering van Jack Bauer, zodat ze hem hoogstpersoonlijk zelf kunnen vermoorden. Bekijk het zelf via de volgende link en laat weten wat jullie ervan denken:

24 dag 6 teaser trailer

Commentaren

 • Dit ziet er dus weer super uit! ben er al compleet klaar voor om seizoen 6 te zien!

 • Huist precies een echte filmfan!
  Succes met de toffe blog
  Fly4Life

 • Amai hoe spannend. Ik kan niet wachten tot ook dag 6 op DVD uitkomt. Heb dit weekend juist de Dag 5 marathon op DVD achter de rug. Wat een cliffhanger. Hoop je dat Bauer nu eindelijk eens opgelucht adem mag halen--alhoewel je weet dat dat niet zal gebeuren--zijn die rotchinezen daar weer ( sorry, is niet racistisch bedoeld) Dju toch . En nu weer zo lang wachten.

 • dat de postjes iets teveel op zich laten wachten, maar dat is de schuld van de Bloods-blog waar ik wat tijd heb in gestoken. En sinds ik ook nog een filmblog heb en uiteindelijk nog mijn brood moet verdienen :) heb ik deze blog wat verwaarloosd.

  Maar, van zodra seizoen 5 op Kanaal Twee is schiet ik weer in actie.

  cheers
  ;)

De commentaren zijn gesloten.