Casting Dag 6

Er valt reeds nieuws op te pikken over het 6de seizoen van "24". Blijkbaar zou de Britse stand-up comedian Eddie Izzard één van de slechteriken worden in dag 6. Ook de acteur James Cromwell is aangesproken om de vervreemde vader te spelen van Jack Bauer. Vreemd…was Donald Sutherland dan niet vrij voor deze rol?

De reden waarom Donald niet werd gecast was misschien uit de vrees dat de echte vader-zoon relatie misschien de toeschouwer uit het verhaal zou halen. James Cromwell is een schitterende acteur. Misschien wel iets te groot (2m01) voor Kiefer Sutherland (1m79), maar ik zou er geen problemen mee hebben. Ik ben uiteraard wel benieuwd waarom die vader plots zal opduiken in de film.

Ook de Indiaanse acteur Kal Penn zal een belangrijke rol vertolken. Hij zal een soort contactpersoon zijn voor een Islamitische guru met terroristische banden. Ook Eric Balfour vertolkt zijn rol van Milo Pressman opnieuw. Milo was tezien in seizoen 1, maar verdween dan om miraculeus terug te komen in dag 6. Je moet het maar klaarspelen. Alexander Siddig (Syriana, Kingdom of Heaven) staat ook ingeschreven als slechterik in dag 6. Het lijkt er dus sterk op dat de nieuwe dag de link tussen het terrorisme en de islam-wereld blijft behouden.

In dag 6 is Wayne Palmer (D.B. Woodside) president. Dat zat er al aan te komen. Zijn zus wordt gespeeld door Regina King (Jerry Maguire, Ray), die een machtige advocate zal vertolken. Nog een machtige staatsman wordt vertolkt door Peter MacNicol (die we vooral kennen van Ally McBeal).

Commentaren

  • Hey, coole site! Ik heb de prequel en de trailer van S6 op youtube gezien. Meen toch dat Heller in beide president is. Of zit ik er nu naast.Ook Chase Edmunds keert terug. In S6 is Jack al bevrijdt uit China. . Succes met de site.

  • Eigenlijk zou het wel leuk zijn geweest als Donald Sutherland Jack's vader zou spelen. Dat zou net een extra laagje hebben toegevoegd. Jammer maar helaas!

    Leuke blog btw!

  • van die trailer. Groetjes.

  • Er worden weer 2 nieuwe boeken verwacht nl. 'cat's claw' door John Whitman en 'Vanishing' van Marc Cerasini. Is er al bekend wanneer deze in onze landjes uitgebracht worden?

De commentaren zijn gesloten.