• #5.6 De WET list

  Voor de mensen die het zich nog herinneren in de eerste Mission: Impossible (1996) film was er sprake van een CIA NOC List, een lijst met alle namen van de niet-officiële Oost-Europese undercover agenten (Non-Official Cover-agents List) verbonden aan de CIA. In "24" is er nu sprake van een WET List, een lijst die alle West-Europese Terroristen zou groeperen. Wel, beide lijstjes bestaan NIET, maar zijn ontsproten uit de geest van de scenaristen.

  Wat wel bestaat is een lijst van verdachte terroristen of mensen die banden zouden hebben met hen. Deze lijst wordt opgemaakt door het National Counterterrorism Center (NCTC), een organisatie die er is gekomen na de aanslag van 11 september, samen met het departement van Homeland Security.

  ***Related Research Dag 5***
  File #1: Presidentiële Aanslagen
  File #2: Presidentiële Bandopnames
  File #3: Gijzelslachtoffers en Aanslagen in de VS en België
  File #4: Zenuwgas
  File #5: Waarheidsserum

 • Wayne Palmer

  D.B. Woodside is een acteur die heel wat trekjes heeft van de tein nog jonge Denzel Washington. Hopelijk voor hem maakt hij een evengrote carrière. In ieder geval is de acteur goed bezig, met al heel wat ervaring in diverse tv-series, zoals: "Buffy the Vampire Slayer" en "The Division". Buiten een klein rolletje in Romeo Must Die (2000), nog geen grote filmrollen, maar wat nog niet is kan nog komen. Voor meer info over de acteur kan je nog altijd hier terecht.

  In "24" spelt hij de rol van Wayne Palmer, de broer van president David Palmer die op het einde van Dag 2 de plaats had ingenomen van Mike Novick als Chief of Staff.

  Wayne heeft dienst genomen in de United States Marine Corps, maar heeft nooit echt een gevecht meegemaakt. Daarna trad hij in dienst bij een machtige zakenman, Alan Milliken, die de campagne van David steunde. Wayne had ook een relatie met de vrouw van Milliken, Julia, terwijl deze aan het herstellen was in het hospitaal van en hartstilstand. Maar in Dag 3 kwam Milliken op de hoogte van die relatie en wou dat David zijn broer ontsloeg als Chief of Staff. Maar David lied zich niet chanteren. Om de gevolgen van dit conflict enigszins glad te strijken riep David de hulp in van zijn ex-vrouw, Sherry Palmer, die op haar beurt wat vuil ging zoeken bij de zakenman. Maar de dingen liepen lichtjes uit de hand met de dood van Milliken tot gevolg, de blackmail van Cherry en de zelfmoord van Julia. Deze gebeurtenissen zorgden er ook voor dat David Palmer geen tweede ambtstermijn wou nemen.

  ***SPOILERS***

  In Dag 5 verscheen Wayne opnieuw op het toneel, en deze keer om Jack bij te staan na de moord David Palmer. Wayne nam contact op met Aaron Pierce om hem informatie te geven omtrent de moord. Maar hij werd meteen op de hielen gezeten door de handlangers van Christopher Henderson. Maar Wayne slaagt er dan toch in om contact te nemen met Aaron en kreeg dan het nieuws te horen van Evelyn, de assistente van First Lady Martha, dat president Logan wel eens betrokken kan zijn bij de moord op David.

 • Episode 5.14: 08:00 P.M. - 09:00 P.M.

  CTU agenten vinden de auto van Christopher Henderson en Chloë heeft uit de computer van Henderson informatie kunnen halen van een agente genaamd Collette Stenger. President Logan houdt een persconferentie waarin hij de aankondiging maakt van een avondklok die door het leger afgedwongen zal worden. Vladimir Bierko is van plan om 200.000 mensen te treffen met het dodelijke zenuwgas en de president wil verder geen risico's lopen. In CTU vertelt Karen Hayes aan Buchanan dat CTU door het Departement van Binnenlands Veiligheid (Homeland Security) wordt geabsorbeerd.

  We zien ook Wayne Palmer opduiken die contact zoekt met Aaron Pierce. Blijkbaar heeft hij hem iets belangrijks te vertellen over de dood van zijn broer, voormalig president David Palmer. Wayne wordt gestopt door een wegblokkade. Maar vice-president Hal Gardner verleent hem toegang. Maar later wordt Palmer van de weg gereden door gemaskerde individuen die Wayne willen vermoorden.

  Ondertussen maken we kennis met Theo Stoller, een Duitse Federale Geheime agent, die Curtis en Bauer onder schot houdt. Eenmaal ze tot verificatie overgaan van elkaars identiteit wil dat Jack dat hij hem helpt om Colette te arresteren. Maar Stoller is niet meteen van plan om samen te werken met CTU.

  Stoller
  I'm here by permission of your government, you can't touch me.

  Jack
  Right, we'll see about that!

  Jack biedt hem de NSA 'wetlist' aan, met alle bekende terreurverdachten, in ruil voor Collette. De vrouw staat in contact met Bierko en heeft hem gecodeerde grondplannen beloofd van een tot nu toe onbekende locatie. Maar wanneer Karen Hayes te weten komt dat de 'wet list' in het openbaar zal gebracht worden, beveelt ze Jack om meteen de ruil stop te zetten, net op het moment dat de verdachte in de buurt van Curtis is aangekomen. Karen moet een keuze maken.

  Jack
  If you blow this operation, you will be responsible for
  every live lost in his next attack.

  Karen
  I don't like to be threatened, Mr. Bauer!

  Jack
  Miss Hayes, that's not a threat, that's a fact!

  Uiteindelijk wordt Collette ingerekend, maar zei wil immuniteit in ruil voor informatie. De regering gaat in op haar voorstel en ze onthult dat de bron van de schema’s werkzaam was bij DOD, namelijk Audrey Raines. Jack kan zijn oren niet geloven.

  ***Related Episodes***
  Dag 5 Aflevering 1: 7:00 A.M. - 8:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 2: 8:00 A.M. - 9:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 3: 9:00 A.M. - 10:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 4: 10:00 A.M. - 11:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 5: 11:00 A.M. - 12:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 6: 12:00 P.M. - 01:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 7: 01:00 P.M. - 02:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 8: 02:00 P.M. - 03:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 9: 03:00 P.M. - 04:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 10: 04:00 P.M. - 05:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 11: 05:00 P.M. - 06:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 12: 06:00 P.M. - 07:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 13: 07:00 P.M. - 08:00 P.M.

 • Hal Gardner

  Alle David Lynch fans zullen meteen Ray Wise (58) wel herkennen. Hij begon zijn carrière in verschillende tv-series van Star Trek tot Dallas. Hij werd opgemerkt door Paul verhoeven en gecast in Robocop (1987) als Leon Nash. Hij werd nadien gecast door Lynch in de dramareeks "Twin Peaks" als Leland Palmer, de vader van de vermoorde Laura. Nadien dook de acteur opnieuw in het tv-circuit en speelde hij in een aantal B-film. Maar het was George Clooney die hem terug opviste voor Good Night, and Good Luck. (2005) en zette er een knappe rol neer waarvoor hij eigenlijk een oscarnominatie had moeten krijgen.

  Tijdens dag 4 werd president John Keeler met zijn Air Force One neergehaald. Nadien werd Charles Logan aangesteld als de nieuwe republikeinse president, en Hal Gardner als zijn vice-president. Garber komt oa. op het idee om martial law uit te roepen in L.A.. Hij wordt ook aanzien als een manipulator die misschien wel achter de incidenten zit in dag 5.

  Maar Gardner is een intelligente man en hij heeft ook zijn twijfels in het bestuur en het gebrek aan daadkracht van Logan. Wanneer Logan de aanhouding van Jack Bauer beveelt, heeft hij een vermoeden dat de president iets verbergt. Dit vermoeden werd versterkt wanneer Logan de militairen had ingeschakeld om Jack op te sporen en niet CTU en hij vond het vreemd dat de broer van David Palmer in het presidentiële ressort was en nooit de moeite nam om de president te begroeten. Maar ook het incident met James Heller die Logan ontsloeg, omdat hij de president had beschuldigd medeplichtig te zijn aan de moord op Palmer, zijn zaken die hem verontrusten.

 • Kiefer Sutherland bij Jonathan Ross

  Er doen veel geruchten de ronde over Kiefer Sutherland en zijn dronkemans buien, maar vele van die indianenverhalen zijn ook compleet uit zijn context gerukt. Sutherland is in het echte leven een sympathieke en intelligente kerel met heel veel passie voor film en muziek. Onlangs wat hij te zien op de show van Jonathan Ross en hier heb ik twee clipjes van de man. (in de clipjes zitten ook twee korte fragmenten van Dag 5 – maar wees gerust, het zijn geen echte spoilers) Enjoy !

  Update: Blijkbaar heeft de BBC het filmpje van Kiefer en Jonathan van YouTube gehaald. Vraag me niet waarom, want er staan nog honderden andere uitzendingen van Jonathan Ross op de site. Dus, om het in de woorden van Jack Bauer te zeggen: "DAMN IT !"

  ***Related Trivia Posts***
  26/07/2006: Kiefer Sutherland bij The Simpsons
  08/07/2006: 24 en Into the West domineren Emmy's
  09/06/2006: 24: The Movie officieel in pre-productie
  10/05/2006: Jack Bauer klopt Jack Shephard
  16/04/2006: "24" The Movie
  13/04/2006: Kiefer Sutherland negotieert 40 miljoen dollar contract
  17/03/2006: "24" The Game
  03/03/2006: Bloody Bauer's Bodycount
  29/12/2005: Een bloedbad bij aanvang van Dag 5
  18/11/2005: "24" DVD box
  11/11/2005: Voorsmaakje van Dag 5
  21/10/2005: Jack Bauer in reclamespot

 • Episode 5.13: 07:00 P.M. - 08:00 P.M.

  Het CTU-personeel zit ingesloten in een paar kamers waar het zenuwgas niet kan binnendringend, en wachten af op hulp van buitenaf. Maar het wordt snel duidelijk date en gas ook een corrosieve component heeft en de bescherm-zegels aan het doorbreken is. De spanning lopen hoog op en Jack vraagt aan Chloë om hem te helpen, maar zij is nog altijd in shock. Barry, het vriendje van Kim, die ook psycholoog is, onderbreekt Bauer en wil Chloë wat psychologische ondersteuning geven. Maar Jack heeft het moeilijk met hem, en aanziet hem als iemand die misbruik heeft gemaakt van Kim.

  Jack
  Don't be in such a hurry to cut me off.

  Kim
  You cut me off. Listen to me, I'm not angry,
  I love you. There's nothing left to say except I don't want to be around you.
  Everytime I am, something horrible happens, people die. I know that's not your fault,
  but I can't be a part of it.

  Jack
  I don't want you to be a part of that, all I want is for one day you and I able to spend time together. Kim, I had to give you up once, I'm not going to let that happen again.

  Kim
  Dad. I can't.

  Terwijl dit aan de gang is zien we dat Tony Almeida in de ziekenboeg tot bij Christopher Henderson is gekomen, één van de mannen die verantwoordelijk is voor de dood van zijn vrouw Michelle Dessler. Tony dreigt hem te vermoorden. Jack probeert hem op andere gedachten te brengen.

  Tony
  You've had your chance with him. He's mine now.

  Jack
  Tony, kiling Henderson won't bring Michelle back.

  Tony
  Yeah, but I'll feel a lot better

  Jack
  Trust me, you won't.

  Tony
  You're probably right.....I'll let you know.

  Vice-President Hal Gardner vergroot de druk op president Logan om Martial Law uit te roepen in de stad. CTU werd aangevallen, terwijl Vladimir Bierko zijn plannen verder uitwerkt om de resterende zenuwgas containers in de stad los te laten.

  Chloë ontdekt dat de veiligheidszegels niet langer zullen stand houden en dat het gas zo snel mogelijk uit het gebouw moet geraken willen ze dit overleven. Maar daarvoor moet ze toegang krijgen tot een computer in een ander gedeelte van het gebouw. Jack beslist om het risico te nemen om zelfs tot aan de computer te geraken via een binnenweg. Maar blijkbaar zou McGill de enige zijn die tot de computer kan geraken. Daarvoor moet hij wel zijn leven opofferen.

  Karen Hayes van Homeland Security neemt contact op met Bill Buchanan. Ze maakt hem duidelijk dat ze onderweg is naar CTU om het overgebleven personeel bij de staat tijdens de crisis. Maar wat ze hem niet vertelt, maar wel meedeelt aan haar assistent, Miles Papazian, is dat CTU momenteel te fel is toegetakeld en dat ze CTU zullen opslorpen bij Homeland Security.

  De emoties van Tony lopen ondertussen hoog op en hij probeert Henderson om te brengen door hem een overdosis toe te dienen van Hyoscine-Pentothal. Maar Henderson ontwaakt …

  ***Related Episodes***
  Dag 5 Aflevering 1: 7:00 A.M. - 8:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 2: 8:00 A.M. - 9:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 3: 9:00 A.M. - 10:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 4: 10:00 A.M. - 11:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 5: 11:00 A.M. - 12:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 6: 12:00 P.M. - 01:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 7: 01:00 P.M. - 02:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 8: 02:00 P.M. - 03:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 9: 03:00 P.M. - 04:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 10: 04:00 P.M. - 05:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 11: 05:00 P.M. - 06:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 12: 06:00 P.M. - 07:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 14: 08:00 P.M. - 09:00 P.M.

 • Jack Bauer klopt Jack Shephard ("Lost")

  Ik herinner me nog de hoog oplaaiende discussies over de serie "Lost", op De Ultieme FilmBlog. Ik was niet echt onder de indruk na het zien van de eerste episode, meer nog, het eerste seizoen vond ik maar middelmatig.

  Mijn grootste kritiek, naast mijn ergernis voor de overkill aan oninteressante personages, was dat de serie torenhoge verwachtingen creëerde, en die nooit zou kunnen inlossen. Het verhaal ging amper vooruit en het ene mysterie volgde het andere op, en vele vragen bleven onbeantwoord. Vele scènes waren echt wel de moeite, maar de ganse constructie leek af te stormen tegen een betonnen muur van onverschilligheid.

  Seizoen 2 van deze dure serie lijkt te volharden in de boosheid en trekt er nog eens een dozijn nieuwe personages bij en een bonuspakket aan mysteries en flash-backs. Wel, de kijkcijfers van het tweede seizoen zijn in vrije val.

  Volgens The New York Post zouden de kijkers zich ergeren aan de vele herhalingen die van Lost uitgezonden worden. Het moet gezegd worden, de marketing-campagne van Lost was en is nog steeds, gigantisch groot. En deze coverage zorgt uiteraard voor enorme kijkcijfers. Seizoen 1 behaalde maar liefst 18 miljoen kijkers per aflevering. Maar met seizoen 2 hadden velen er genoeg van en er bleven er nog maar 10 miljoen over.

  Aan de andere kant wordt de vergelijkbare ingenieuze thriller-serie, "24", juist meer bekeken in het inmiddels 5de (!) seizoen en komt in de Top 10 van de All Time Beste Series. De serie werd in zijn eerste seizoen maar met een scheef oog bekeken door FOX. Voor het maken van de eerste 24 episodes kregen ze slechts 35 miljoen dollar (ter vergelijking: de piloot-aflevering van Lost kostte al 10 miljoen dollar). En de marketing was misschien nog geen 10de van die van "Lost". Toch doken er heel wat 24-fans op en kreeg het eerste seizoen een gemiddelde van 10 miljoen kijkers per aflevering. In 2003 werden er dat 12 miljoen en momenteel haalt de serie zelfs 14 miljoen kijkers per aflevering ! En ondertussen staan Dag 6 - Dag 7 - Dag 8 al op de planning voor de komende 3 jaar, naast 24 The Movie.

  Waarom haakt 45% van het publiek af bij het tweede seizoen van Lost? Everything happens for a reason, right? Het zou kunnen dat het iets te maken heeft met de programmatie en de overkill aan herhalingen. Maar ABC heeft dezelfde programmeer-strategie van "24" (het compleet uitzenden van een seizoen zonder onderbrekingen of herhalingen) al eerder toegepast met series zoals "NYPD Blue" en "Alias", zonder al te veel succes... De makers van "Lost" zullen denk ik hun cast-away formule eens goed moeten herzien willen ze dit avontuur overleven.

  ***Related Trivia Posts***
  26/07/2006: Kiefer Sutherland bij The Simpsons
  08/07/2006: 24 en Into the West domineren Emmy's
  09/06/2006: 24: The Movie officieel in pre-productie
  12/05/2006: Kiefer Sutherland bij Jonathan Ross
  16/04/2006: "24" The Movie
  13/04/2006: Kiefer Sutherland negotieert 40 miljoen dollar contract
  17/03/2006: "24" The Game
  03/03/2006: Bloody Bauer's Bodycount
  29/12/2005: Een bloedbad bij aanvang van Dag 5
  18/11/2005: "24" DVD box
  11/11/2005: Voorsmaakje van Dag 5
  21/10/2005: Jack Bauer in reclamespot

 • Episode 5.12: 06:00 P.M. - 07:00 P.M.

  Ostroff is in staat om de keycard van McGill te herprogrammeren om zo in het CTU-gebouw te sluipen. Ondertussen is de dochter van Jack, Kim Bauer, aangekomen in CTU. Audrey vertelt Kim dat Jack nog altijd in leven is. Kim weet niet wat te zeggen en is zichtbaar geschokt.

  Audrey
  It's about your father.

  Kim
  What about my father?

  Audrey
  He's alive.

  Vice-President Hal Gardner verschijnt op het toneel en stelt voor aan Logan om meteen marshal law in de praktijk te zetten in L.A.. Mike Novick denkt dat dit geen goede zaak is, maar Logan is wel te vinden voor het idee.

  Wanneer Jack aankomt bij CTU komt Audrey Heller hem vertellen dat Kim en haar vriendje, de psycholoog Barry, zijn aangekomen. Jack gaat zijn dochter zien en vertelt haar dat hij haar de waarheid niet kon vertellen omwille van haar eigen veiligheid en dat het verschrikkelijk moeilijk was om haar niet meer te zien. Terwijl dit gesprek aan de gang is wordt Christopher Henderson in de ondervragingskamer gebracht en wordt hem een waarheidsserum (hyoscine-pentothal) toegediend.

  Ostroff slaagt er in ieder geval in om een container met zenuwgas los te laten in het ventilatie-systeem van CTU. CTU analist Carrie Bendis merkt dat er iets vreemd aan de gang is en waarschuwt Edgar Stiles, maar hij heeft het te druk. Wanneer Carrie zelf op onderzoek uitgaat wordt ze neergestoken door Ostroff.

  McGill vertelt Buchanan over zijn gestolen badge en vraagt aan Chloë O’Brian om dit even uit te zoeken. Chloë vertelt dat de kaart nog recentelijk in gebruikt is geweest om het gebouw te betreden. Het gebouw wordt op 'lock-down' gezet en Jack probeert de indringer alsog op te sporen. Edgar beseft dat Carrie nog steeds weg is en gaat ook op zoek naar haar. Wanneer Ostroff probeert weg te glippen wordt hij neergeschoten door Jack.

  Bij nader onderzoek van het lichaam vindt Jack een PDA met daarop de outline van het ventilatiesysteem van CTU en een timer, net dezelfde als deze die Curtis had gevonden in het hospitaal een uur geleden. Jack verwittigt Buchanan dat het zenuwgas in het ventilatiesysteem zit. Iedereen wie zich kan redden sluit zich meteen in. Maar het gas is sterk en schakelt één voor één het CTU-personeel uit.

  ***SPOILER***

  Jack zit met zijn dochter, Chloë, Audrey, Buchanan en nog wat mensen in de geïsoleerde situatie-kamer, terwijl Buchanan zich heeft kunnen schuil houden in een andere kamer, alsook McGill en een security-agent. Eenmaal alles is afgesloten merkt Chloë dat Edgar Stiles te laat is. Edgar sterft al even hulpeloos en tragisch als zijn moeder tijdens dag 4 (episode 4.09) onder de ogen van een paar overlevende CTU-leden. En net als in Dag 3, toen Jack verplicht was om Ryan Chapelle te executeren, horen we een stille klok op het einde van de aflevering in gedachtenis van het personeel die is gevallen.


  ***Related Episodes***
  Dag 5 Aflevering 1: 7:00 A.M. - 8:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 2: 8:00 A.M. - 9:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 3: 9:00 A.M. - 10:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 4: 10:00 A.M. - 11:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 5: 11:00 A.M. - 12:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 6: 12:00 P.M. - 01:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 7: 01:00 P.M. - 02:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 8: 02:00 P.M. - 03:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 9: 03:00 P.M. - 04:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 10: 04:00 P.M. - 05:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 11: 05:00 P.M. - 06:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 13: 07:00 P.M. - 08:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 14: 08:00 P.M. - 09:00 P.M.

 • Episode 5.11: 05:00 P.M. - 06:00 P.M.

  Tony Almeida ontwaakt uit zijn coma, in gezelschap van een CTU dokter en Bill Buchanan die hem vertelt dat Michelle goed en wel is. Later zal hij van een CTU computer te weten komen dat zij door de explosie vroeger op de dag werd gedood.

  Ondertussen komt president Suvarov aan in het verblijf van president Charles Logan. Suvarov geeft blijk dat hij de aanslag een vreemde zaak vindt en vraagt om uitleg. Hij merkt ondermeer op dat de First Lady, Martha, heel bizar heeft gereageerd. Logan wijst dit af en zegt dat zijn vrouw mentaal heel onstabiel is. Martha roept in haar private ruimte speciale agent Aaron bij zich. Mike komt toevallig in het vertrek wanneer Martha de hand van Aaron vast heeft.

  Aaron
  Mike, I want you to know nothing happened in there.

  Mike
  Whatever didn't happen, make sure it doesn't happen again.

  McGill belt zijn zus en eist zijn badge terug. Hij zegt dat hij de politie zal inschakelen als zij weigert. Maar haar vriendje wil de kaart voor veel geld verkopen aan iemand die een grote interesse in de kaart vertoont. Wie die man is en wat zijn bedoelingen zijn blijven alsnog onbekend.

  Viktor, een van de terroristen die verantwoordelijk is voor een nieuwe aanslag in een ziekenhuis, roept Bierko en vertelt hem dat het gebouw geëvacueerd wordt. Vladimir Bierko wil dat de aanslag alsnog gebeurt ook al kost dit het leven van Viktor. Het CTU-team onder leiding van Curtis Manning slagen er uiteindelijk in om Viktor onschadelijk te maken, alsook het zenuwgas.

  Jack Bauer komt aan bij het huis van Christopher Henderson en wil dat zijn vrouw hem vertelt waar Henderson is. Jack roept ook de hulp in van Chloë O’Brian om in de computer van Henderson te breken.

  Jack
  Chloe, Henderson isn't trading music files with his office,
  there's something else on the computer, find it!

  Wanneer Henderson thuis komt lopen de emoties hoog op en moet Jack tot het uiterste gaan om informatie te krijgen over de terroristen en het zenuwgas. Maar Henderson is al even taai als hemzelf, ook al wordt zijn vrouw juist boven de knieschijf beschoten door Jack. Hij beslist om Henderson over te brengen naar CTU voor verdere ondervraging.

  Henderson
  That's right, Jack, start on my knee, just like I taught you! Sooner you do it,
  the sooner you see I don't know what you're talking about!

  De koper, Ostroff, is aangekomen bij de zus van McGill en haar vriendje. Hij is één van de terroristen onder leiding van Bierko. Hij neemt de badge nadat hij het meisje en jongen op koelbloedig wijze afmaakt.

  ***Related Episodes***
  Dag 5 Aflevering 1: 7:00 A.M. - 8:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 2: 8:00 A.M. - 9:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 3: 9:00 A.M. - 10:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 4: 10:00 A.M. - 11:00 A.M.
  Dag 5 Aflevering 5: 11:00 A.M. - 12:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 6: 12:00 P.M. - 01:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 7: 01:00 P.M. - 02:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 8: 02:00 P.M. - 03:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 9: 03:00 P.M. - 04:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 10: 04:00 P.M. - 05:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 12: 06:00 P.M. - 07:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 13: 07:00 P.M. - 08:00 P.M.
  Dag 5 Aflevering 14: 08:00 P.M. - 09:00 P.M.