Wayne Palmer

D.B. Woodside is een acteur die heel wat trekjes heeft van de tein nog jonge Denzel Washington. Hopelijk voor hem maakt hij een evengrote carrière. In ieder geval is de acteur goed bezig, met al heel wat ervaring in diverse tv-series, zoals: "Buffy the Vampire Slayer" en "The Division". Buiten een klein rolletje in Romeo Must Die (2000), nog geen grote filmrollen, maar wat nog niet is kan nog komen. Voor meer info over de acteur kan je nog altijd hier terecht.

In "24" spelt hij de rol van Wayne Palmer, de broer van president David Palmer die op het einde van Dag 2 de plaats had ingenomen van Mike Novick als Chief of Staff.

Wayne heeft dienst genomen in de United States Marine Corps, maar heeft nooit echt een gevecht meegemaakt. Daarna trad hij in dienst bij een machtige zakenman, Alan Milliken, die de campagne van David steunde. Wayne had ook een relatie met de vrouw van Milliken, Julia, terwijl deze aan het herstellen was in het hospitaal van en hartstilstand. Maar in Dag 3 kwam Milliken op de hoogte van die relatie en wou dat David zijn broer ontsloeg als Chief of Staff. Maar David lied zich niet chanteren. Om de gevolgen van dit conflict enigszins glad te strijken riep David de hulp in van zijn ex-vrouw, Sherry Palmer, die op haar beurt wat vuil ging zoeken bij de zakenman. Maar de dingen liepen lichtjes uit de hand met de dood van Milliken tot gevolg, de blackmail van Cherry en de zelfmoord van Julia. Deze gebeurtenissen zorgden er ook voor dat David Palmer geen tweede ambtstermijn wou nemen.

***SPOILERS***

In Dag 5 verscheen Wayne opnieuw op het toneel, en deze keer om Jack bij te staan na de moord David Palmer. Wayne nam contact op met Aaron Pierce om hem informatie te geven omtrent de moord. Maar hij werd meteen op de hielen gezeten door de handlangers van Christopher Henderson. Maar Wayne slaagt er dan toch in om contact te nemen met Aaron en kreeg dan het nieuws te horen van Evelyn, de assistente van First Lady Martha, dat president Logan wel eens betrokken kan zijn bij de moord op David.

De commentaren zijn gesloten.